Unidade 1 - Alimentación e nutrición.
1.Os alimentos como fonte de nutrientes.
Os alimentos
2. A incorporación de nutrientes.
O aparello dixestivo.
3. A incorporación de osíxeno.
O aparello respiratorio
4. Transporte de nutrientes, osíxeno e substancias de refugallo.
O aparello circulatorio
4. Transporte de nutrientes, osíxeno e substancias de refugallo.
O sangue
5. Eliminación de substancias de refugallo.
O aparello excretor
6. Desequilibrios nutricionais.
A anorexia.
7. Hixiene bucodental.
Como debemos coidar a saúde dos nosos dentes e a nosa boca.
9. Manipulación e comercialización dos alimentos.
Cuatro normas para garantizar la seguridad de los alimentos que preparemos
9. Manipulación e comercialización dos alimentos.
Aromas e sabores.
Traballando coa folla de cálculo Calc
-
Calc é a folla de cálculo do paquete de Open Office. Nestas clases
descubriremos esta potente ferramenta que imos empregar en máis cousas das
que pensas.
Hace 15 años
No hay comentarios:
Publicar un comentario